| Aithnea | |
|
+5Hafgrim Hinori Talvi Sandro Aithnea, Kruczowłosa 9 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Aithnea, Kruczowłosa Akolita
Liczba postów : 30 Age : 30 Skąd (Gildia) : Transylwania ;) ID : 1452 Rasa i klasa : Wampir, Czarodziej Registration date : 15/04/2014
| Temat: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 8:25 am | |
| Dzień dobry. Mam na imię Sandra i nie piję już od dwóch dni. Za namową swego samca zaczęłam grać w imperium i jestem zielona niczym szczypiorek. Gram czarodziejem, bo ja zawsze gram czarodziejem. Kazano mi tu napisać, więc piszę. Lubię psy, pizzę i metal - w tej właśnie kolejności. Mam nawet taką jedną burą sukę (śmierdzi). Nie wiem co więcej napisać, więc na tym kończę. Pozdrawiam wszystkich. | |
|
| |
Sandro Nevermore
Liczba postów : 7681 Age : 35 Skąd (Gildia) : Z Avalonu (obecnie spod Kęt) ID : 1147 Rasa i klasa : Człowiek bez celu Registration date : 09/03/2008
Character sheet Ostrzeżenia: (0/10)
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 8:28 am | |
| Cześć kochanie. | |
|
| |
Talvi Zimowy gość
Liczba postów : 2701 Age : 35 Skąd (Gildia) : Czechowice-Dziedzice ID : 1220 Rasa i klasa : Bałwan, alchemik Registration date : 07/05/2008
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 8:48 am | |
| Dzień dobry. Też lubię pizzę, tylko niekoniecznie z psami i metalami we wsadzie. ' Witamy w SK. | |
|
| |
Liczba postów : 30 Age : 30 Skąd (Gildia) : Transylwania ;) ID : 1452 Rasa i klasa : Wampir, Czarodziej Registration date : 15/04/2014
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 8:53 am | |
| Metal jest smaczny i zdrowy, polecam! A psy... no cóż, nieodłączny dodatek do każdego dania, zawsze są w pobliżu i sypią kłakami do talerzy ;P Miło mi, iżem została przyjętą | |
|
| |
Hinori Lektor
Liczba postów : 355 Age : 34 Skąd (Gildia) : Z Nikąd ID : 684 Rasa i klasa : Człowiek, Rzemieślnik Registration date : 23/03/2008
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 9:08 am | |
| Ja tam mimo, że mam psa to lubię koty, koty to dopiero fajne stworzenia.
| |
|
| |
Hafgrim Lektor
Liczba postów : 374 Age : 33 Skąd (Gildia) : z okolic Krakowa ID : 2676 Rasa i klasa : Człowiek, złodziej Registration date : 27/02/2011
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 11:12 am | |
| - Aithnea, Kruczowłosa napisał:
Miło mi, iżem została przyjętą No nie byłbym taki pewny siebie. Oh... wait, ta cecha jest raczej pozytywna:) Jakie lubisz psy, zespoły, pizze. I najważniejsze pytanie. Dlaczego akurat Sandro? | |
|
| |
Hinori Lektor
Liczba postów : 355 Age : 34 Skąd (Gildia) : Z Nikąd ID : 684 Rasa i klasa : Człowiek, Rzemieślnik Registration date : 23/03/2008
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 11:34 am | |
| Ja też mam pytanie, czy Sandro w intymniejszych chwilach nazywa cię imionami kucyków XD ? | |
|
| |
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 12:17 pm | |
| Hmm, psy to raczej wszystkie, w domu posiadamy dwa kundliska, jedno wielkie, o budowie owczarkowatej, drugie mniejsze, wyglądające jak definicja burego kundla Aczkolwiek ubóstwiam również dwa czystej krwi husky mojej matki oraz pełnego wad w swej rasie westa dziadków. Nigdy jakoś specjalnie nie dzieliłam psów wedle ras czy wyglądu, bardziej względem charakteru, a ten zależy w dużej mierze od wychowania. Jeśli tylko psiak jest do mnie przyjaźnie nastawiony, to każdego jestem w stanie wygłaskać i wytarmosić Co do pizzy - im cieńsze ciasto, tym lepsze, dobrze wypieczone i najlepiej, jak się na nim robią bąble ;3 Dodatki mogą być różnorakie, zwykle preferuję wybierać je sama, miast korzystać z już gotowych zestawów ;P W sprawie zespołów natomiast wygląda to u mnie różnie, zaczynałam od Evansecence czy Nightwish, później oscylowałam wokół Pantery i tym podobnych a ostatnimi czasy (od jakichś 2 lat?) ruszyłam dość mocno w stronę folku/poweru, nie gardząc elementami symfonicznymi, tak więc słucham głównie Rhapsody, Eluveitie, Elvenkinga, Blind Guardiana, Omnii, Arkony, Dalriady i tym podobnych, czasem zahaczając o Gamma Ray, Turisas czy HammerFalla A dlaczego akurat Sandro? No, to naprawdę trudne pytanie. Nie wiem, napatoczył się? Napatoczył i zakochał, więc jako żądna uwielbienia baba pozwoliłam mu podejść bliżej, żeby móc napawać się jego admiracją codziennie? Może mi z nim wygodnie? Może po prostu jest dla mnie dobry? Nie wiem, nie należę do tych, które wierzą w fajerwerki i motyle w brzuchu. Skoro jesteśmy razem już od ponad roku, to widać coś mi w nim pasuje, ale chyba sama nie jestem w stanie powiedzieć, co konkretnie Toż baby zawsze czegoś chcą, tylko nigdy nie wiedzą, czego. Jak widać znalezienie 'tego czegoś' w kwestii wiedzy nic nie zmienia I nie, nie nazywa mnie imionami kucyków. Na szczęście. xD | |
|
| |
Orvudo Głos Spamu
Liczba postów : 2964 Age : 32 Skąd (Gildia) : Brodnica ID : 51 Rasa i klasa : archanioł, artysta Registration date : 10/05/2009
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 7:50 pm | |
| | |
|
| |
Kara Poszechny cyckonosz
Liczba postów : 10463 Age : 109 Skąd (Gildia) : Skąd tylko zechcę... ID : 2802 Yay! Rasa i klasa : Anioł, Druid Registration date : 09/03/2008
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 8:00 pm | |
| - Aithnea napisał:
- I nie, nie nazywa mnie imionami kucyków. Na szczęście. xD
Pfff nie wiesz co jest podniecające... Na mnie zawsze działało jak to robił... Ups Po za tym jak idzie magic gracie czasem? | |
|
| |
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 10:33 pm | |
| - Orvudo napisał:
- Kocham Cię...
Jejku, a czymże sobie zasłużyłam na takie wyznania? | |
|
| |
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 10:35 pm | |
| - Kara napisał:
- Pfff nie wiesz co jest podniecające... Na mnie zawsze działało jak to robił... Ups
Po za tym jak idzie magic gracie czasem? Przykro mi, ale niespecjalnie podniecają mnie tęczowo-kolorowe mini-koniki o słodkich oczętach. W ogóle, zupełnie nie. Pewnie nawet nie wiem, co tracę ;P A, czasem gramy, ostatnio mało czasu jest, Sandro w pracy siedzi a sama ze sobą nie pogram za bardzo ;P | |
|
| |
Sandro Nevermore
Liczba postów : 7681 Age : 35 Skąd (Gildia) : Z Avalonu (obecnie spod Kęt) ID : 1147 Rasa i klasa : Człowiek bez celu Registration date : 09/03/2008
| Temat: Re: Aithnea Sro Kwi 23, 2014 11:17 pm | |
| - Hinori napisał:
- Ja też mam pytanie, czy Sandro w intymniejszych chwilach nazywa cię imionami kucyków XD ?
Pragnę zdementować te podłe plotki. Jestem zagorzałym przeciwnikiem zboczeńców stosujących wobec kucyków Rule #34. | |
|
| |
Ivor Avenroth Światło w Otchłani
Liczba postów : 4644 Age : 32 Skąd (Gildia) : z Silvermyru ID : 595 Rasa i klasa : Człeczyna, Rycerz Pani Obłędu Registration date : 26/03/2008
| Temat: Re: Aithnea Czw Kwi 24, 2014 4:06 am | |
| Haha, witamy witamy. Gust do muzyki to mamy podobny. Ale jak sie zadaje z Sandro to w zasadzie tak wychodzi | |
|
| |
Orvudo Głos Spamu
Liczba postów : 2964 Age : 32 Skąd (Gildia) : Brodnica ID : 51 Rasa i klasa : archanioł, artysta Registration date : 10/05/2009
| Temat: Re: Aithnea Czw Kwi 24, 2014 9:02 am | |
| | |
|
| |
| Temat: Re: Aithnea Czw Kwi 24, 2014 3:48 pm | |
| - Ivor Avenroth napisał:
- Haha, witamy witamy.
Gust do muzyki to mamy podobny. Ale jak sie zadaje z Sandro to w zasadzie tak wychodzi Mój gust muzyczny pojawił się jeszcze przed pojawieniem się Sandro ;P - Orvudo napisał:
- Muzyką
A, to miło mi w takim razie, że mój gust muzyczny aż tak docenion został | |
|
| |
Kathalia, Biała Pani Głos Wiedzy
Liczba postów : 1405 Age : 35 Skąd (Gildia) : ^^ ID : 3602 Rasa i klasa : Matka, żona i... druidka Registration date : 26/09/2008
| Temat: Re: Aithnea Czw Kwi 24, 2014 8:33 pm | |
| Hej Ja też już Cię lubię za gust muzyczny. Choć ja nie ruszyłam dalej pozostałam przy Nightwish, Evanescence czy Within Temptation (swoją drogą podobno wydali nową płytę! Dowiem się już w czerwcu co na niej dokładne będzie). | |
|
| |
| Temat: Re: Aithnea Czw Kwi 24, 2014 8:35 pm | |
| Ojej, aż trudno uwierzyć, jak szybko zyskuję tu akceptację Miło mi, bardzo miło Aaaa, to nie wiem, bo teraz to słucham już raczej sporadycznie i nie bałdzo kojarzę, co się nowego dzieje | |
|
| |
Orvudo Głos Spamu
| Temat: Re: Aithnea Czw Kwi 24, 2014 8:50 pm | |
| Przypadkiem nie chodzi o tę płytę, do której pozapraszali wokalistów - w tym Tarję, Howarda Jonesa i Rugockiego? | |
|
| |
Kathalia, Biała Pani Głos Wiedzy
Liczba postów : 1405 Age : 35 Skąd (Gildia) : ^^ ID : 3602 Rasa i klasa : Matka, żona i... druidka Registration date : 26/09/2008
| Temat: Re: Aithnea Pią Kwi 25, 2014 7:43 pm | |
| No chyba tą. Czekam do rocznicy ślubu z kupnem, bo już zapowiedziałam mężowi, że chcę Wtedy napiszę czy mi się podoba. Aithnea a czytać lubisz? Jeśli lubisz, to jakie książki? | |
|
| |
| Temat: Re: Aithnea Pią Kwi 25, 2014 7:57 pm | |
| A, lubię, nawet bardzo, ostatnio mam czas i duuuużo czytam Już od dłuższego czasu głównie fantastyka, choć czasem zdarzy mi się sięgnąć po jakiś kryminał Z ostatnio przeczytanych, to cały cykl o Achai Ziemiańskiego, wcześniej (po raz kolejny) "Wiedźmin" i pierwsza część "Sagi o Krukach" Barclay'a (próbujemy z Sandro dorwać resztę, ale na razie niestety udało nam się tylko trzecią część zakupić, drugiej nigdzie nie ma). Tak z najbardziej lubianych, to jeszcze "Pan Lodowego Ogrodu" Grzędowicza był świetny, muszę poczytać od nowa, tak samo jak cykl "Kuzynki" Pilipiuka, bo sporo już z nich pozapominałam A na razie będę się zabierać za Jo Nesbo, wreszcie od początku cyklu (tego z Harrym Hole), bo do tej pory wpadł mi w łapki tylko "Pentagram", ale mamy już poprzednie części, więc się za nie wreszcie wezmę, bo już od 2 tygodni ślęczałam nad Achają i nareszcie skończyłam | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Aithnea | |
| |
|
| |
| Aithnea | |
|